Kamenovan autobus Partizana, ozlijeđen trener
13.12.2010.

Košarka - Sportske novosti i vijesti

Kamenovan autobus Partizana, ozlijeđen trener


Kamenovan autobus Partizana, ozlijeđen trener
Na putu prema aerodromu, na predjelu Bili Brig, kamenovan je autobus s igračima Partizana, a lakšu povredu glave zaradio je trener Partizana Vlade Jovanović.
 Zadarski huligani svojim su se novim primitivnim ispadom pobrinuli da pobjeda košarkaša Zadra protiv Partizana padne u drugi plan. Kako saznajemo, na putu prema aerodromu"četvorica ili petorica" huligana kamenovali su autobus s igračima i stručnim stožerom Partizana, a portalu Kosarka je potvrđeno da je lakšu ozljedu zaradio trener Vlade Jovanović.

Partizanovci su se nalazili u službenom autobusu KK Zadra, a nije pomoglo ni što su se imali policijsku pratnju. Zadarska navijačka skupina Tornado negirala je bilo kakvu povezanost s ovim incidentom."Upravo me direktor kluba Zdenko Mičić obavijestio o ovom ružnom incidentu. Mogu odgovorno potvrditi da navijačka skupina Tornado nema nikakve veze s ovim događajem. Mi smo svoje odradili na utakmici i nakon toga smo se zadovoljni razišli kućama", zaeZadar.hr je izjavio Boris Marin, vođa navijačke skupine Tornado te ujedno i osudio vandalski čin. 


Izvor: Kosarka.hrBroj prikaza: 5481