CO Zagreb na prvaka Ciudad Real
24.06.2009.

Rukomet - Sportske novosti i vijesti

CO Zagreb na prvaka Ciudad Real


CO Zagreb na prvaka Ciudad Real
Uz Ciudad Real i CO Zagreb ovu skupinu još popunjavaju sjajni njemački Hamburg, momčad Blaženka Lackovića, danski Kopenhagen i švedski Alingsas

Bečka rukometna večer ždrijeba okončana je određivanjem skupina za Ligu prvaka rukometaša sljedeće sezone, a hrvatski prvak CO Zagreb dobio je iznimno tešku skupinu. Zagrebački rukometaši su smješteni u skupinu C, gdje je glavna momčad španjolski Ciudad Real, sastav koji je prošle dvije godine najbolja momčad Europe.


Uz Ciudad Real, u kojem igra hrvatski rukometaš Petar Metličić i CO Zagreb, ovu skupinu još popunjavaju sjajni njemački Hamburg, momčad Blaženka Lackovića, danski Kopenhagen i švedski Alingsas.


Još je jedno mjesto u skupini prazno, a popunit će ga najbolji iz kvalifikacijske skupine u kojoj se nalaze norveški Fyllingen, austrijski Bregenz i srpski Partizan.
Rukomet, LP: Podravka opet s Viborgom

U Beču je, nakon ždrijeba skupina za Europsko prvenstvo u Austriji2010. godine za rukometaše, održan i ždrijeb za Ligu prvakinja sljedećesezone. Tako je Podravka Vegeta saznala imena suparnika, a to su u skupini Adanski Viborg, aktualne europske prvakinje, te njemački Leipzig. 


Posljednji četvrti sudionik ove skupine A bit će pobjednikpredkvalifikacijske skupine u kojoj će nastupiti rumunjski Brašov,norveški Byasen, poljski Lublin, te jedna od sljedeće tri ekipe koje ćedodatno razigravati: Vrnjačka Banja, Sassari i Brühl.

TS

Izvor: Sarajevo-xBroj prikaza: 2939