Hamburg ponudio 1,1 milijun eura, Domagoj Duvnjak već pakira kofere!
22.08.2009.

Rukomet - Sportske novosti i vijesti

Hamburg ponudio 1,1 milijun eura, Domagoj Duvnjak već pakira kofere!


Hamburg ponudio 1,1 milijun eura, Domagoj Duvnjak već pakira kofere!
Još nismo dobili službenu ponudu, ali Hamburg je usmeno ponudio 1,1 milijun eura i to plaćanjem u obrocima. Ponudu ćemo vjerojatno prihvatiti - otkrio je Bartol Kaleb

Izgleda da će uskoro ipak sve završiti i to - dobro. I za CO Zagreb, i za Domagoja Duvnjaka, a u konačnici i naš rukomet. U priči “korak naprijed, dva natrag” danas je bio red za one unatrag, ali nisu se dogodili. Dapače, CO Zagreb i Hamburg su u pregovorima napravili ogroman korak k okončanju sapunice, koja je već postala naporna akterima, ali i gledateljima.

Iako su Hamburg, odnosno njegov menadžer Christian Fitzek prije tri dana poručili kako je 900.000 eura njihova posljednja ponuda za Domagoja Duvnjaka, jučer su Nijemci još jednom popustili. CO Zagreb tražio je 1.200.000 eura za našeg reprezentativca odmah i bez uvjeta povratka u Zagreb, eventualno bi spustio za 100.000 eura, ali od toga nije želio odstupiti. I, pokazalo se, bio u pravu. Jer Hamburg je pripremio ponudu na 1,1 milijun eura, koliko je spreman platiti da Duvnjak u sljedeće tri godine bude njihov igrač.

- Eto, ponovo smo na pozitivnim vibracijama –- reći će Bartol Kaleb, direktor zagrebaša.

- Još nismo dobili službenu ponudu, ali Hamburg je usmeno ponudio 1,1 milijun eura i to plaćanjem u obrocima - otkrio je Kaleb novu ponudu Hamburžana.

- Kada nam to dođe u službenom obliku, razmotrit ćemo tu ponudu i ako nam bude odgovarala, vrlo vjerojatno je prihvatiti. Kada prođe sva procedura i dobijemo sva jamstva, Domagoj će dobiti ispisnicu.

Može li se reći da je “slučaj Duvnjak” ovim napokon i završen?

- Nije završen, ali došlo je do velikog približavanja u dogovorima između oba kluba i Duvnjaka, i on je sad, možemo reći, pred vratima Hamburga -– zaključio je Kaleb. 

Ako CO Zagreb u ponedjeljak prihvati ponudu, a da se to ne dogodi, moralo bi se dogoditi neki stvarno velik preokret, predstavnici Hamburga stići će u Hrvatsku, bit će održana će i press-konferencija na kojoj će još jednom biti otkriveni svi detalji pregovora i zaključena cijela priča. I napokon  doći vrijeme kad uz ime Domagoja Duvnjaka više nećemo dodavati riječ “slučaj”, a on će se opet okrenuti samo vrhunskom rukometu. Doduše u Hamburgu, ali očito nije moglo drukčije...Objavio: Ivan Fumić
Izvor: Sarajevo-xBroj prikaza: 4164